Букмейкърските бонуси 

Бонусът представлява сума, която  е предоставена от букмейкъра, за да играете с нея. Въпросната сума във всички случаи има максимална стойност, също така не можете  да я изтеглите веднага, след като я получите. Трябва първо да заложите (превъртите) определена от букмейкъра обща стойност. Бонусите могат да са под различна форма – във вид на безплатен залог – при определени условия букмейкърът ви предоставя правото да заложите конкретна сума на конкретно събитие и  съответно ако прогнозата Ви се окаже правилна, печелите реална сума; във вида на по-високи коефициенти – букмейкърът избира определено събитие и при дадени условия Ви дава право да залагате за изходи от мача със коефиценти, които обикновено са в пъти завишени.

При избора на бонус внимавайте за :

Условията за получаване

Има условия, които трябва да спазите преди да получите и да залагате с бонуса. От най- популярните бонуси, които имате възможност да получите е този при нова регистрация в съответния букмейкър. Този вид бонус е  начален и обикновено е в размер на 100 лв., или на друга стойност в зависимост от букмейкъра. Особеното при този вид бонус обаче е, че  не винаги ще получите 100 лв. от букмейкъра. Действително представлява бонус до 100 лв., но реално зависи от сумата на първият ви депозит. Ако сте се  регистрирали и първият ви депозит е на стойност 50 лв., ще получите 50 лв. Бонус, за да получите максималния бонус от 100 лв., то ще трябва да депозирате съответно минимална сума от 100 или повече лева. Не всичко обаче свършва до тук. Обърнете внимание  на изискванията за получаване на бонуса. Възможно е да трябва да въведете код, да се свържете със съответния  букмейкър или да се зареди в сметката ви бонуса автоматично. Еднаквото при всички букмейкъри е условието за усвояване на бонуса. Това е най-важното, което трябва да запомните.

При получаване на даден вид бонус, вие не можете да изтеглите съответната сума веднага, а има едно важно условие за превъртане на бонуса.

Условията за превъртане

Какво е това да превъртиш  бонуса? Това е конкретна сума, която трябва да заложите преди да можите да изтеглите бонуса.

Пример: При получаване на  100 лв. начален бонус депозит, което значи че сте депозирали също 100 лв., общата сума във вашата сметка ще е 200 лв. За да можете да теглите от сметката си е необходимо да развъртите 3 пъти съответната сума, т.е. да направите залози на обща стойност 3 х 200 = 600 лв.

Да превъртите бонуса е основното му правило!

Кое да изберем промо код или оферта без код?

Разлика между бонус код и оферта:

Офертите най-често са безплатни залози за разни събития, но понякога вие трябва да изпълните определено условие.

Бонус код – най-често се предоставя още при регистрацията на акаунт или друг вариант е да дават право за участие в конкретно събитие, което към момента е актуално.

Кога да предпочетем промо код или оферта без код?

Можете спокойно да използвате бонус кодовете когато:

– Желаете да допълните сумата към залога си;
– Конкретния бонус не изисква предварителен залог;
– Ще изиграете над 10 срещи;
– Прецените, че ще го превъртите и ще го изтеглите;
– Са приемливи условията за Вас.

Кога да предпочетем оферта?

Оферти са предложенията, които получавате, след като вече сте се регистрирали при съответния букмейкър. Букмейкърът може да ви предостави оферта, с нея може да ви предложи определен бонус при депозит или да ви предложи оферта за залог на живо на конкретно събитие.

Подобна оферта на живо се предлага обикновено за големи мачове. Вие получавате офертата по e-mail или ще се появи в сайта на букмейкъра. Имате възможността при офертите на живо ако направите залог за определено събитие преди неговото начало, да получите бонус във вид на безплатен залог на живо по време на събитието. Винаги може да сте на печалба ако се подсигурите. Условия има и тук, също и лимит до определена сума. Недостатъците на офертата са, че бонусът е ограничен в рамките на определена сума; букмейкърът ви ограничава до определени събития и пазари.

Промоция, Бонус код и Оферта как е разликата между тях

По-горе разгледахме разликата между Бонус код и Оферта, сега ще разясним и за това какво е Промоция. Подобно на предходните видове бонуси, промоциите са предложения за безвъзмездно добавяне на сума или залози, които  Ви се предоставят от букмейкърите при нова регистрация или вече съществуваща. И при този бонус обикновено важат условията за превъртане на бонуса, които вече разгледахме. Промоцията има своите предимства и недостатъци.

Нека започнем с предимствата – получавате парични добавки, с които можете да залагате; Първата промоция, в сравнение със следващите е с най-висока стойност, която ви се предлага от букмейкъра.

Недостатъците – превъртането на средствата често се оказва доста дълъг процес; Докато трае текуща промоция, Вие не можете да теглите от сметката си.

Ако си нов играч вземи някои от началните бонуси

Бонуси от Efbet

Бонуси от Efbet

Efbet ще ви посрещне с до 110 лв бонус. Това е възможност която се разкрива за вас след първия ви депозит. Бонусът представлява 25% от сумата на първия направен от вас депозит, като максималния бонус е до 110 лв. Прочетете пълното ни ревю за Efbet.

Бонуси от 1XBET

Бонуси от 1XBET

1xBet също ще ви предложи бонус от 100% за първия ви депозит. Тук също има лимит на бонуса, но той е в размер на 100 евро, т.е. ако след като създадете сметка в 1xBet и депозирате 30 евро, Вие ще имате възможност да вземете като бонус 30 евро отгоре. Необходимо е да прочетете условията и правилата за усвояване и теглене. Вижте нашата оценка за букмейкъра.

Бонуси от Bet365

Бонуси от Bet365

Bet365 Ви приветства със 100% бонус при първи депозит, тук максимума на бонуса е 100 лева. Това е най-комерсиалната към момента оферта, но е и най-желана сред българските играчи. Прочетете цялостно ревю за Bet365.

Бонуси от Pinnacle

Бонуси от Pinnacle

Pinnacle  не предлага бонуси, но за сметка на това можете да забележите, че предлага най-добрите бонуси, които изобщо се предлагат от букмейкърите. Запознайте се с нашето мнение за Pinnacle.

Бонуси от Betfair

Бонуси от Betfair

Betfair предлага за новите си потребители бонус до 100 € в Betfair Спорт и  20 € в Betfair Борса

До 100 € в Betfair Спорт за да вземете бонуса, е необходимо да откриете сметка в Betfair. При създаването й трябва да въведете промо кода, който ще намерите в сайта на букмейкъра. Бонусът е в размер 50% от първия Ви депозит

20 € в Betfair Борса – В рамките на 7 дни от датата на вашата регистрация можете да поискате този бонус. Необходимо е да направите залог в Спортната борса Betfair. Минимум 20 евро трябва да бъде първият ви залог. Вижте повеч за букмейкъра Betfair.

Актуални бонуси за залагащите през мобилни устройства

Ако залагате от мобилно устройство, Вие можете да получите бонус за това. В последните няколко години мобилните устройства, са част от живота на хората. Предлаганият от устройствата мобилен достъп до Интернет прави залозите още по-динамични. Точно това е причината големите и популярни букмейкъри да предлагат свои разработени мобилни версии и приложения към сайтовете си. Те по този начин дават голяма свобода на клиентите си да залагат, независимо къде са. Изисква се само устройството им да е с  достъп до Интернет.  Именно чрез бонусите и бонус системите за мобилни устройства, букмейкърите  стимулират клиентите си повече да залагат през своите мобилни устройства. Най-разпространените мобилни бонуси са 100% бонус при първи залог от мобилно устройство; Фиксиран размер на бонуса, при определена сума на залога; При залог на  определена сума в даден раздел, получавате друга по-висока сума под формата на безплатни залози.

При използването на бонуси какви са предимствата и недостатъци

Препоръчваме Ви да използвате бонуси когато:

Забележите добри условия за бонусите. Главно това зависи от процента бонус върху направения от вас депозит т.е. при бонус в размер на 100% от депозита, стандартните оферти са  да превъртите бонуса три пъти на  при  минимален коефицент 1.5, за да можете да изтеглите печалбите.

Не ви съветваме да използвате бонуси когато:

Бонусът е с малък размер около и под 25% и има подобни условия за превъртане, че може би и да са по-лоши. Друг недостатък може да бъде  твърде висок минимален залог, за да се възползвате от бонуса. Друг вид ограничения. Когато бонусът е в пъти по-висок от останалите, трябва да се внимава, защото може би сте попаднали на измама.

Бонуси
5 (100%) 1 vote