История за букмейкъра 1xBet

Лого на 1хBet - Онлайн залози

1XBet е от най-бързо разрастващите се букмейкъри, които навлизат и завладяват много бързо територията на Европа и в частност в България. Основната част от играчите на този букмейкър са от Източна Европа и Русия. Сайтът им е преведен на повече от 40 езика и именно това е в основата 1XБет да приема играчи от почти цял свят. Достъп до сайта ще получите през официалния линк, но също и през алтернативен mirror сайт. Експерти в спортните залози споделят че, 1xBet е един от най-бързо развиващите се букмейкъри в интернет. Също в голям плюс на този букмейкър е, че те приемат разнообразени методи за депозиране и теглене. Както нашия Efbet, така 1XBet също са внедрили в сайта си разплащания с виртуалната валута Bitcoin.

Алтернативен линк за сайта

Алтернативен линк за 1xBet ще ви е необходим, защото 1хБет все още нямат лиценз за да оперират на наша територия. Макар че нямат лиценз, букмейкъра е открил няколко огледални уебсайта за достъп, през които може да влизате в сайта им и да залагате безпрепятствено.

Актуални работещи линкове за 1xbet:

www.1xbet7.com/bg/ – достъпен от България и от останалите европейски страни.
www.1zsport.space/bg/ – работещ към март 2017 г.
www.1xlich.space/bg/ – актуален за месец март 2017 г.
www.1xkoly.space/bg/ – все едно може да го използвате за да влизате в 1xBet, но започнаха да го блокират от началото на 2017.

Всички линкове са активни и може да ги ползвате като алтернативен вход. Ако някой от тях бъде блокиран от 1хБет пускат в максималко кратки срокове друг на негово място, а ние ще го обновим!

Направете си регистрация в 1xBet като следвате стъпките

1XBet предлага множество методи за регистрация според това кое е удобно точно за Вас. За да се регистрирате трябва да влезете в сайта чрез един от алтернативните линкове и след това да изберете някой от тези методи за регистрация:

 • Регистрация с 1 клик
 • През телефон
 • През имейл
 • През социални мрежи
 • През биткойн
 • Стъпка 1: Влезте в сайта на букмейкъра от този линк;

 • Стъпка 2: Натиснете бутона „Регистрация“ – намира в горния десен ъгъл.

  Регистрация в онлайн платформата 1xBet

 • Стъпка 3: Изберете начин за регистрация – с имейл, телефонен номер, един клик, социални мрежи или Bitcoin.

 • През телефон

 • Стъпка 1: Изберете опцията „Чрез телефонен номер“;

 • Стъпка 2: Въведете номера и валутата, в която искате да залагате.

 • Стъпка 3: Натиснете синия бутон „Register“.

 • Стъпка 4: Ще получите SMS, в който ще видите ID-то ви, както и паролата към него.

  Регистрация на телефон в 1xBet

  Нашият съвет е след регистрацията в горното меню на сайта натиснете „Личен профил“ и от там да попълните всички полета с червени звездички(*).

 • През имейл

 • Стъпка 1: Изберете опцията „Чрез имейл“.

 • Стъпка 2: Въведете следните данни: имена, град, област, предпочитана валута, телефонен номер и желаната парола.

 • Стъпка 3: Сложете отметка, че сте над 18 години (трябва да сте!).

 • Стъпка 4: Натиснете синия бутон „Register“.

 • Стъпка 5: Ще получите имейл от 1xBet за добре дошли с информация за верификация на акаунта ви.

  Регистрация чрез email в 1xBet

 • През социалните мрежи

 • Стъпка 1: Изберете опцията „Чрез социална мрежа“.

 • Стъпка 2: Изберете през коя социална мрежа да се логнете – Вконтакт, Однокласници, Facebook, Google+ или Twitter.

 • Стъпка 3:Изберете желата валута и натиснете синия бутон „Register“.

  .

 • Стъпка 4: Разрешете на 1xBet да има желания достъп до социалния Ви профил.

  Регистрация на социални мрежи в 1xBet

 • През Bitcoin

 • Стъпка 1: Изберете опцията „Чрез Bitcoin“.

 • Стъпка 2: Въведете имейл, с който сте регистриран в крипто валутата. Ако пък нямате, то може направо да си създадете такъв директно през „by email“.

 • Стъпка 3: Натиснете синия бутон „Register“

  Регистрация на сметка Bitcoin в 1xBet

  .

Верификация на акаунт

След регистрацията си в сайта на 1xBet и депозирането на средства, не се изисква верификация на акаунта. Също така не се изисква и при теглене на по-малки суми, букмейкърът може да не изиска да потвърдите самоличността си. Но все пак от 1xBet може във всеки един момент да поискат от вас да изпратите документ за самоличност. В такъв случай ще получите съобщение в сайта или на имейл и докато не извършите процедурите на верификация няма да можете да теглите средства.

Вземи 100 Евро за начален бонус

1XBet, които са много щедри в своята бонус система. Всеки нов клиент на сайта може да получи 100% бонус за сума до 100 ЕUR за първия си депозит! След като завършите регистрацията си и вече сте избрали метод за плащане, а след това депозирате средства, бонусът ще се начисли автоматично към вашата сметка. ЗА един клиент се дава само по 1 бонус. Необходимият минимален депозит за получаване на бонуса е 1евро или 2 лева. Всеки играч трябва да превърти сумата на бонуса 3 пъти със залози от тип акумулатор. Всеки акумулатор трябва да съдържа не по-малко от 3 събития. И 3 от тях трябва да бъдат с коефициент не равен или по-голям на 1.40. Тоест ако правите трикратен залог, трябва всички събития да бъдат с коефициент 1.40 или по-висок. Важно е да знаете, че е необходимо цялата сума на бонуса да се превърти и чак след това ще можете да теглите всички пари от сметката (или да се прехвърлят средствата в казино). Ако опитате да теглите, то всички бонуси или печалби от тези средства ще бъдат анулирани.

Структура и Дизайн на Букмейкъра

Дизайнът на сайта е семпъл, структурат лесна. Това Ви позволява и дава възможност за бързо навигиране.

Дизайн и структура на сайта 1xBet

В основното меню са най-често търсените възможности от клиентите секциитe „Спорт“, „На живо“, „Bingo“, „Бонуси“ и „Резултати“. В средната част може да видите спортните срещи, на живо в акумулатора на деня. От ляво на тях можете да изберете дали искате срещите в определена държава или в световен мащаб. В лявото меню са подредени топ първенствата в различните спортове като футбол, баскетбол, тенис и други спортове.

В менюто от дясно ще срещнете залозите си, актуалните предлагани оферти и бонусите към момента.

Раздела спортни залози на 1xBet

В секция за „Спортни залози“ на 1xBet ще намерите всякакви спортове за залагане. В лявото меню на сайта са спортовете, които в началото са подредени по популярност, след което се подреждат по азбучен ред. Там ще откриете Австралийски футбол, Американски футбол, Бейзбол и всякакви други. Малко сайтове в дадена среща Ви дават възможността да имате 800 опции за залог. Пред Вас са възможностите да залагате на различни пазари като брой голове, гол в добавено време и много, много други. В секцията „Спорт“ пък ще намерите много и различни събития, но ако искате да видите тези от определен ден, влезте от лявото меню на сайта в „Ежедневно“.

Възможността Залози на живо

Залогът „На живо“ е една от най-предпочитаните възможности на онлайн залозите към момента. Ще го откриете в началната страница в раздела „На живо“. Веднага ще Ви се изпишат най-предпочитаните срещи, които се излъчват в момента. При срещите на живо коефициентите се променят постоянно според развоя на срещата и когато усетите какъв ще е резултата в мача, можете да заложите в реално време избрана от вас сума. Когато отворите определено събитие ще видите много статистики и пазари, реално на които да изберете на какво и колко да заложите.

Пряко излъчване на мачовете в 1xBet

В сайта ще забележите изобилие от срещи, които се излъчват на живо. Влезте в раздела „На живо“ и там ще да видите събитията, които се излъчват с картина в реално време. Натиснете в полето със статистика бутона „play“ и се потопете в спорта.

Отличително за прякото излъчване на 1xBet е, че може да гледате срещата на пълен екран, което повечето букмейкъри не предлагат.

Възползвайте се от опцията „Кеш-Аут“

Cash Out екстрата е много модерна и представлява затваряне на залог преди края на мача. При онлайн платформата на 1xBet ще видите тази опция в почти всички спортове, а в срещите със залог на живо тя присъства на почти 100%. Характерното за Кеш Аут-а на букмейкъра е, че няма забавяне и още в момента на кликване за затваряне на залога, той се закрива мигновено. Но ако някакъв проблем или въпрос възникне за това, Вие спокойно можете да се свържете с екипа на 1xBet и да го зададете.

Мобилната версия на 1xBet

Всеки бърза и пътува в ежедневието си и именно поради тази причина за феновете на залаганията има специално разработена мобилна версия и апликация. Без значение с каква операционна система разполага вашето мобилно устройство – Android, iOS или Windows, Вие можете да изтеглите приложението от магазина за приложения или сайта на 1xBet и то напълно безплатно. Мобилната версия е удобен вариант за тези, които предпочитат да влизат през браузъра на своето устройство. Сравнявайте коефицентите при мобилната и настолната версия на сайта. Понякога коефициентите при мобилната версия са по-големи от тези настолната.

Предлагани разплащателни методи

Букмейкърската къща 1XBet е известна с многото предлагани методи за разплащания. Независимо каква дебитна или кредитна карта използвате, това не би представлявало проблем. Предлаганите методи за разплащане са: Visa/Maestro, Neteller, EcoPayz, Bitcoin, Paykasa, Paysafecard, B-Pay и др.

Affiliate програмата на букмейкъра

1XBet е нова компания и затова има нужда и се разширява. Именно с тази цел е създала партньорска програма за всички, които имат сайтове и биха рекламирали услугите на букмейкъра. За да станете партньор е необходимо както при другите букмейкъри да попълните регистрационна форма и след одобрението ще получите банери и други рекламни материали, които да сложите на уеб страницата си с уникален код, специално за Вас. Комисионната започва от 20% и достига до 25% за тези, които водят редовно нови клиенти на бранда.

Списък с Контакти и връзка с екипа

Букмейкърът постоянно подобрява обслужването на клиентите си. Сайтът разполага с огромен екип и е преведен на 40 езика. Можете да се свържете по удобен за Вас начин с екипа на 1xBet чрез:

Имейл: [email protected]
Тел: +35980046020
Служба за сигурност: [email protected]
Запитване за онлайн партньорство: [email protected]

Нашето мнение и оценка за 1xBet

1XBet с всяка изминала година се развива и налага на пазарите. Със своето обслужване на високо ниво, компанията отговаря на всички възникнали въпроси на потребителите. Ще Ви направи добро впечатление това, че още при регистрацията 1xBet дава 4 различни начина за регистриране – чрез имейл, телефонен номер, Bitcoin, дори и социалните мрежи. Началните бонуси са с най-висок праг от 100 евро. Имате много възможности за залози, а за някои събития можете да залагате в над 800 пазара. Букмейкърът предоставя опцията “Cash Out” за много от събитията, също така и залози на живо, което прави сайтът му достоен конкурент в бранша. Мобилната версия и апликация се поддържат от повечето мобилни устройства и в доста от случаите предлагат по-високи коефициенти от настолната версия. Едно от големите предимства на 1xBet са методите за разплащане, а именно разнообразието, включващо в себе си портфейл на Bitcoin. Темповете, с които се развива букмейкъра са внушителни и трябва да очаквате все по-добри оферти и предложения.