Zalaganiq.com е сайт, който се стреми непрестанно да Ви даде цялата необходима и актуална информация за популярните букмейкъри, които оперират на територията на България. Зад него стои млад и целенасочен екип. Имаме богат опит в сферата на онлайн залозите и всекидневно обновяваме информацията за букмейкърите и добавяме новини, за да сте в час с последните новини и оферти в залаганията.

В раздела ни  „Прогнози“ може да прочетете нашите виждания относно доста от предстоящите събития и да вземете адекватното свое решение за позиция на пазара.

Искаме да изберете правилния букмейкър, който отговаря на нуждите Ви. Затова сме направили подробно ревю за всяка една от наложилите се платформи за онлайн залози – Bet365, Efbet, Betfair, Pinnacle и 1xBet. Някои от тях все още не са лицензирани за България от Държавната комисия по хазарта, затова в ревютата ни ще намерите и алтернативни актуални линкове, през които да влезете в  съответния сайт. Всяко едно направено от нас ревю съдържа: бонуси, условия за ползване, начин на регистриране, опции за залог, налични функции и наша оценка за обслужването на клиентите, което дадения букмейкър ще Ви предложи.

Знаем, че за Вас е важно да знаете наличните бонуси за всеки един букмейкър преди да се регистрирате при него. С тази цел създадохме и страницата „Бонуси“, която да Ви помогне и  да Ви ориентира бързо в света на бързите печалби.

Нашата мисия е да представим прозрачно всеки един от букмейкърите и да Ви помогнем при избора на такъв. Все пак ако някой от вашите въпроси е останал без отговор в сайта, моля обърнете се към нас. С удоволствие ще Ви откликнем.

За нас
5 (100%) 1 vote