Какво представляват мобилните залози на компаниите

Днес мобилните технологии  и устройства са широко разпространени. Развиват се непрекъснато и то с невероятно бързи темпове. Притежаването на  мобилно устройство от почти всички вече е нещо типично. Именно поради тази причина букмейкърите на пазара предоставят на притежателя на мобилното устройство различни видове апликации. Те са наясно с тези тенденции. За да бъдат по-конкурентноспособни, букитата разрабоват и предлагат непрекъснато на своите клиенти специални версии за мобилни устройства, чрез които може да се правят залози онлайн. Всъщност това се  изразява чрез два варианта при повечето големи букмейкъри. Първият се състои в това, че Ви предлагат мобилна версия на  своя сайт, до който достигате през адрес в браузъра на вашето  мобилно устройство. Вторият вариант е мобилна апликация или по-известно като мобилно приложение, което сваляте и инсталирате на Вашето устройството. Благодарение на вече инсталираната апликация се възползвате от всички предложения на букмейкърската къща. Мобилните залози са изключително удобни за всички играещи онлайн. Без значение къде сте, с едно единствено условие-да имате интернет достъп от устройството си, Вие имате възможността да залагате директно от вашия смартфон или таблет. Залозите онлайн през мобилно устройство ви предлагат шанса за едно страхотно изживяване. Този тип залози онлайн разкриват нови врати пред всеки любител на онлайн хазарта.

Какви залози можете да направите през мобилната версия

Залозите през мобилна версия на сайта на избран от Вас букмейкър  представляват достъпване през браузъра на  вашето мобилно устройство до  сайта на дадения букмейкър. Особенността тук, в случая, обаче е че той е  пригоден за Вашия телефон за лесно навигиране и използване. Удобството на това за потребителите е, че те могат да направят залога си бързо, лесно, удобно, където и да се намират и по всяко време. При използването на  мобилната версия на сайта Вие изразходвате по-малко от мегабайтите си, предоставени от мобилния Ви оператор и  същевременно зареждането на сайта  става по-бързо и по-лесно, което естествено за вас по-добре. Мобилната версия на букмейкърския сайт не се различава от настолната. Всички функции, които биват предлагани в настолната версия на сайта се  предлагат и в мобилната. Безпроблемно можете да се регистрирате в сайта за залози, да гледате на живо актуализиране на класациите, да направите залог в излъчване на живо, да се впуснете в казино игри и много други.

Какви видове залози има през апликациите

Тук ще разясним какво представлява мобилната апликация. Това е  приложение, което може да бъде изтеглено от вас на смартфона или таблета ви и чрез него да използвате всички възможности, предоставяни от букмейкъра. Приложенията са безплатни. Когато използвате мобилни приложения при залагане, отново получавате бонуси. Това е предпочитан вариант поради ред причини – удобството директно да влезете чрез едно докосване от иконата на смартфона си, запаметяването на специфични настройки и това, че са напълно безплатни. Това не е всичко! Вие можете да гледате излъчвания на живо и да залагате в реално време през апликацията. Предполагаме, за вас не би било сериозен недостатък, че мобилните приложения трябва постоянно да се актуализират към последната версия. Все пак това може да се направи и  да става автоматично. Следващото което може да считате за недостатък е заемането на част от паметта на устройството ви.

Разликата между апликациите и мобилните версии?

Две са направленията, в които се работи при реализация на проектите за мобилни устройства. Мобилен уеб сайт и мобилно приложение. Сега ще обясним и разликата между двете.

За мобилен уеб сайт се счита конкретно присобен за възпроизвеждане и функциониране на мобилни устройства сайт. Той може да е съвкупност от  интерактивни JavaScript и HTML5 компоненти. Главно можете да го разпознаете по това, че всеки вариант, който работи през браузър на мобилно устройство се нарича web-сайт.

Мобилно приложение или още апликацяи е специално разработена програма, предназначена за определена мобилна платформа обикновено от типа на iOS, Android или Windows Phone. Това приложение се разработва на база на специален програмен език, след това се компилира в определения за конкретната операционна система код, който да Ви предложи максимална  производителност.

Към момента мобилните web-сайтове значително отстъпват на приложенията, но мощността на мобилните устройства на играчите продължава да расте и самите браузъри значително се променят към по-добро. Ако се чудите все още кое да изберете то и при двата варианта –  и при web-сайт и при апликация, букмейкъра предлага едни и същи възможности и услуги, просто това Ви се предлага по 2 различни начина. Всички букмейкъри, които предлагат разработени за техните сайтове апликации, имат версии към момента за мобилни операционни системи, като iOS, Android, Windows Phone и други. Мобилните апликации са предпочитани, когато са с близък до конкретната операционна система интерфейс, с който потребителят е вече свикнал. От друга страна, уеб сайтът чрез добро форматиране, оформление и използване на JavaScript може да предостави напълно интуитивен метод на взаимодействие потребител-букмейкър.

Видове мобилни залози предлагани от букмейкъри 

Преглед мобилна версия на Efbet

Efbet

Efbet предлагат само мобилна версия за своите потребители. През  тази версия Вие имате достъп до всички пазари, които са на разположение и пълната версия на сайта. Разликата при мобилната верси е, че за достъп от мобилно устройство, трябва да влезете през адреса www.mobile.efbet.com. Към настоящия момент от Efbet разработват мобилна апликация за iOS. Тя не е достъпна все още за потребителите

Преглед мобилна версия на 1xBet

1XBET

1xBet предлага мобилна версия на сайта си, както и мобилна апликация достъпна за Android с версия поне 4.1; iOS и Windows Phone. Това не е всичко! При проблеми с приложението за Android, букмейкърът е създал специален браузер, през който да можете да правите своите залози безпроблемно.

Преглед мобилна версия на Bet365

Bet365

Този букмейкър предоставя  възможността на своите потребители да използват удобна мобилна версия и мобилно приложение. Приложението е съвместимо с мобилните устройства на пазара с водещите iOS (Android, Windows Phone и iOS). Bet365 дава сериозен бонус при залог за първи път от мобилно устройство.

Преглед мобилна версия на Pinnacle

Pinnacle

Pinnacle Sport Ви предоставя мобилно приложение, достъпно за операционни системи като Android и iOS. С тази апликация ще имате възможност да използвате голяма част от функциите, които са достъпни и в декстоп варианта. Букмейкърът също предоставя и мобилна версия на  своя сайт. По този начин компанията дава избор и удобство на потребителите си.

Преглед мобилна версия на Betfair

Betfair

Betfair имат мобилно приложение, което можете директно да изтеглите на Вашето мобилно устройство. Апликацията е достъпна за всички мобилни устройства. И ако искате все пак да използвате всички възможности, изтеглето го компютър под декстоп версия и въведете кода ZBG101.

Петте най-често задавани въпроси за мобилните залози

Отговорът е ДА! Ще намерите приложенията за мобилни устройства на различните букмейкъри в специализираните магазини за приложения на Google и Apple. Приложенията в тези сайтове обикновено са проверени за вируси, поради тази причина можете да сте спокойни за сигурността в тези апликации.

Все пак съществува и вероятността да се стигне до някакъв момент, в който съответното приложение на определен букмейкър да липсва в тези два специализирани магазина. Ако това се случи можете да получите линк за изтегляне на конкретното приложение в сайта на букмейкъра.

При правилно въведени данни за плащания, вие ще можете да извършвате парични операции през мобилните приложения на букмейкърите, като преди това изберете конкретен метод за това.

Препоръчително е да използвате 3G интернет или по-високоскоростна мобилна мрежа, може и чрез Wi-Fi мрежа.

Ще Ви успокоим и ще споделим с вас това, че при разработката на приложенията за мобилни устройства са използвани всички съвременни технологии за сигурност, защита и криптиране на връзката. По този начин Вие ще можете без абсолютно никакви притеснения да извършвате вашите онлайн залагания и парични трансфери.