Какви възможности Ви предоставя опцията „Кеш-Аут“

Това е опция, която се предлага от повечето букмейкъри. Доста сериозни играчи на спортните пазари се възползват и печелят чрез нея. Набира популярност непрестанно. Кеш-аутът представлява процес, чрез който Вие  можете затваряте или с други думи прекратявате собствения си залог преди неговия край. Всичко това отваря пред вас възможността да подсигурявате вашите залози винаги, когато мислите, че имате тази нужда. Функцията е изключително лесна за използване и може да ви докара печалби и много ползи. Става въпрос за следното: Вашият залог е на път да се осъществи, но все още има време до края на мача, сумата, която букмейкърът ще ви предложи за спиране на залога ще е по-висока от заложената и по-малка от сумата, която бихте могли да спечелите след края на мача. Въпреки всичко сте на печалба. Нека погледням от другата страна на нещата, а именно ако залогът ви не се развива добре, на път сте да изгубите, сумата на затваряне на залога ще е по-малка от заложената от вас сума. Това е начинът, благодарение на който може да затворите на загуба, но тя няма да е на цялата първоначално заложенаот вас сума. При някои пазари и събития функцията не е налична. Частичен кеш аут се предлага от някои букита, чрез който прибирате определена сума и оставяте друга такава, която държи залогът ви в  активно състояние. При положение, че залогът ви спечели, печелите сумата, базирана на средствата, с които сте останали в играта, а не с първоначално  заложената сума. Кеш-Аут функцията се превърна в много удобен начин за залог, а също така тя   се явява и спасителна сламка в много различни ситуации. С опцията, която се предлага от букмейкърите, онлайн залагането се превъръща в още по- интересно и приятно.

Какви са предимствата при спирането на залози

Главно внниманието си ще насочим към няколко базови предимства.

  • Чрез стопирането на залог, можете да предотвратите евентуална загуба. Т.е. ако вашият залог изглежда печеливш, но в последствие в срещата се случи събитие, което ще докара залога ви до загуба, ако сте използвали кеш аут опцията преди това, то вас това няма да ви интересува, защото вече ще сте прибрали печалба.
  • Чрез спирането на даден залог можете да спасите поне част от заложената ваша сума, ако нещо ви провокира да си промените решението и да отмените даден залог преди неговото начало. Тоест  например ако заложите за определен отбор във футболен мач, но с началото на мача забележите, че отборът е излязъл с много изненадващ неподходящ състав, може спокойно да си промените мнението и да затворите вашият първоначален залог, дори да е на загуба, която обаче, ще бъде доста по-малка в сравнение с това ако оставите залога активен и загубите цялата заложена сума.
  • Затварянето на залога всъщност става за секунди и сумата, на която сте избрали да прекратите залога си веднага се прехвърля към вашата сметка при букмейкъра. Ако дадена селекция във вашия залог е неактивна към момента, то няма да можете да направите кеш аут.
  • Сумата на кеш аута се изчислява автоматично от системата на букмейкъра и се определя в зависимост от развитието на събитието и вашият залог. По този начин можете сами да си направите сметката, дали сумата ще се увеличава или ще намалява при дадено развитие на срещата.

Недостатъци на екстрата „Кеш-Аут“

Всъщност тази опция има и недостатъци. По-долу ще ги споменем за да сте запознати и с тях.

  • При повечето събития не знаете дали ще има наличен кеш аут на по-късен етап. Именнот това в определени моменти може да обърка вашите планове, особено ако очаквате кеш аут на дадено събитие, а се окаже, че няма такава възможност.
  • Затварянето на залога в определен момент може да ви постави в ситуация, в която ако сте дочакали края на събитието, сте можели да спечелите пълната печалба. Но изборът за кеш аут е изцяло във вашите ръце.

Кои букмейкъри предлагат „Кеш-Аут“ за България ?

Efbet кеш-аут

Efbet кеш-аут

Efbet е една от букмейкърските компании, които предлага опцията за спиране на залога. Тази опция е активна за определени събития и пазари. От  Efbet не споделят информация  относно това, кои събития и пазари ще подлежат на кеш аут. Обикновено, когато даденото събитие ще бъде предлагано със залози на живо, то за него ще  се предлага  и кеш аут, но това не винаги е 100% сигурно. Също при  залагане на събитие, което към дадения момент е на живо, опцията кеш аут най-вероятно ще бъде налична. Най-голямата особеност на кеш аута от Efbet, който се предлага е, че тя е активна само за единични залози! Важно е да го запомните това, понеже ако заложите множествени селекции на каквито и да е събития, няма да имате възможност да прекратите своя залог. Efbet предлага кеш аут на залози единствено съставени от една селекция!

1XBET кеш-аут

1XBET кеш-аут

1XBet Кеш-аутът е изключително бърз и няма никакви забавяния, както при някои други букмейкъри. Ако срещнете затруднения или имате проблеми или въпроси с кеш аута, може да се допитате до екипа на 1xBet, който ще ви даде подробни разяснения.

Bet365 кеш-аут

Bet365 кеш-аут

Bet365 също предлага кеш аут  като опция на своите клиенти. Можете да я използвате на много и различни събития, но и при тях отново не важи за абсолютно всички, които се предлагат за залози. Опцията за затваряне на залог на Bet365 е много удобна за използване, когато отворите секцията с вашите залози,  вие ще видите дали даден залог подлежи на спиране. Дори  имате подменю, в което ще ви бъдат показани всички залози, които към дадения момент можете да затворите. Освен това, много лесно може да направите частично спиране на залога ви, чрез специален плъзгач, който автоматично изчислява всички суми.Опцията за спиране на залог, предоставена от Bet365 е наистина много лесна, предлага за повечето събития и пазари на компанията, но основната нейна особеност е тази, че ако сте изискали бонус от компанията и трябва да го превъртите, то всички залози, които сте спрели, няма да се считат към превъртяната от вас сума на бонуса. Това в някаква степен може да ви попречи. Въпреки това кеш аута на Bet365 си е прекрасна възможност.

Betfair кеш-аут

Betfair кеш-аут

Компанията Betfair е поредната, която предлага на всички свои клиенти функцията кеш аут. Betfair Cash Out се сдоби с голяма популярност през последно време. За това се погрижи най-важната особеност на функцията, предлагана от Betfair, а именно: Betfair предоставя информацията  за това да разберат клиентите точно на кои пазари за дадено събитие ще има възможност за кеш аут. Това  е общодостъпно и всеки, след отваряне на  дадено събитие от сайта на букмейкъра ако види срещу дадения пазар оранжева иконка на кръг в квадрат, това означава, че кеш аут на това събитие ще бъде активен. Именно с това Betfair  превъзхожда другите букмейкъри, които предоставят възможността за кеш аут. Cash Out страницата Ви предоставя информация за това кои ваши залози могат да бъдат спрени към момента.

Pinnacle кеш-аут

Pinnacle кеш-аут

Pinnacle не предлагат опцията кеш-аут, но от кмпанията компенсират с високи предлагани на пазара коефиценти.

Често задаваните въпроси за „Кеш аут“

На някои събития не е възможно приложението на опцията Кеш Аут. По време на събитието трябва да видите дали е активна секцията „Кеш Аут“ за да заложите.

Това явление се случва, когато дадено събитие е блокирано. В такъв случай трябва да изчакате коефициентите да станат отново активни.

Да, може да използвате опцията през мобилно устройство. За целта може да влезнете през мобилната версия на сайта на букмейкъра или през мобилното приложение (ако има такова).

Да, функцията работи през апликациите на букмейкъра. Необходимо е да я изтеглите от iTunes за iOS базирани устройства или през мобилната версия на сайта за Android.

Нашият екип ще Ви отговори бързо и точно. Свържете с нас на e-mail: [email protected]

Кеш-Аут
5 (100%) 1 vote