Кратка история за букмейкъра Betfair

Лого betfair - Букмейкър за онлайн залози

Betfair има над 2000 служители и 1.7 милиона клиенти по света. Могат да се похвалят и с 17 годишна история на пазара за залози. Компанията се отличава, е невероятна Спортна Борса, в която всеки потребител може да залага срещу друг потребител за различни събития от спорта. Сайтът предлага уникалната екстра, наречена “Price Rush”. Чрез нея се увеличава коефициента за срещите, след като те минат през борсата. В Betfair началните бонуси са до 100 евро за спортни залози и 20 евро за борсата. По този начин новите клиенти не спазват множество условия, за да получат бонуса и евентуално да реализират печалба от него.

Betfair е лицензиран букмейкър от Държавната комисия по хазарта. Това означава, че можете да се регистрирате без проблем в официалния сайт на компанията.

Как може да си направиш регистрация

  • Стъпка 1: Влезте в сайта на букмейкъра през този линк: www.betfair.com;

    Регистрация в онлайн платформата Betfair

  • Стъпка 2: След като отворите началната страница на Betfair, горе вдясно до полето за въвеждане на потребителско име и парола, ще видите „отвори сметка“. Натиснете бутона, за да започнете с регистрацията.

  • Стъпка 3: Ще се отвори нов прозорец с формата за регистрация. Тя е много лесна за попълване в сравнение с на други букмейкъри.

    Регистрация в Betfair

  • Стъпка 4: Въведете необходимите данни за регистрация. Запомнете отговора на скрития си въпрос. Изберете предпочитаната от Вас валута.

  • Стъпка 5: Направете депозит, за да завършите процеса.

Раздел спортни залози

В спортния раздел, букмейкърът е подбрал изключително много информация и линкове към важните събития за деня и възможностите за печалба. Може да залагате на повече от 30 вида спортове. Налице са възможностите за игра на футболен акумулатор и възможните печалби. Отделно, на челното място са поставени събития, които се играят сега и на които може да се залага на живо. Имате също и шанса да залагате на краен резултат, под и над голове, точен резултат, хендикап, голмайстори, картони, корнери и още, както и да си избирате какъв точно вид залог искате да ви се визуализира като възможност. В страницата „На живо” можете да откриете всички събития, за които моментално в хода на играта можете да направите залог. Те са групирани по спортове за удобство на клиентите.

Как може да вземете Начален бонус от 100 лв.

В Betfair може да се възползвате от бонуса при регистрация – до 100 евро. Той важи само до 23 октомври 2018. За да вземете бонуса трябва да въведете промо кода ZSKACB. След това е необходимо да депозирате сума и ще получите 50% бонус на нея. Ако искате да изтеглите сумата от бонуса ще е необходимо да превъртите депозираната сума + бонуса четири пъти. По тези правила, това означава, че ако депозирате 100 евро ще получите 50 евро бонус и ще трябва да превъртите 600 евро преди да можете да ги изтеглите. Другото условие е това, че трябва залозите Ви да са с коефициент над 1.60 и да са направени в секция „Спортни залози“.

Опцията Price-Rush

Price-Rush е страхотно предложение от Betfair, в което участва и спортната борса. От нея се проверяват всички коефициенти, които са предложени от играчи и назначава на определени срещи коефициент, който или е равен на първоначалния, или е по-голям от него. По този начин Вие ще може да увеличите коефициента си на единичен залог в по-голямата част от спортовете като футбол, баскетбол, волейбол, тенис и др. При възможен Price-Rush за дадена среща, то сте в състояние да го видите в електронния си фиш. Това е модерен начин да увеличите печалбата си, именно чрез който все повече клиенти на Betfair развиват стратегията си.

Раздел Борса в Betfair

Играчите, чували за Betfair знаят, че компанията предлага първата спортна борса, но също така тя е и най-предпочитаната. Всичко това се дължи на факта, че новаторските въведения и всичко, което въведоха в този раздел за последните 5 години явно се харесва и предпочита от клиентите. Спортната борса от Betfair е изключително опростена и направена максимално разбираема за залагане. В нея ще срещнем спортове като келтски игри, крикет, надбягвания с хрътки, шахмат и дори Олимпиадите, и стандартните спортове-футбол, баскетбол, волейбол, тенис и др. Имате възможността да избирате дали да сте букмейкър или играч.

раздел Спортна борса

Изглед от спортната борса на Betfair

Начален бонус в Раздел Борса

При положение, че Вие искате да се включите в спортната борса на Betfair, имате възможността да получите бонус, който е в размер на 20 евро. Задължителното условие тук е да сте нов играч и в процеса на регистрация да въведете бонус кода EXE501. След като сте изпълнили това ще имате 7 дни да направите залог, чиято стойност е в размер на 20 евро. Ако залога Ви се окаже непечеливш, то Вие получавате поощрение в размер на 20 евро.

Опция „Кеш-Аут“

Кеш Аут опцията представлява възможност да затворите залога си преди да приключването на срещата. Предимството на Betfair е, че предлага опцията Cash Out не само за определени, а за почти всички спортове. Когато срещата не се разве във Ваша полза и това го усещате, може да спрете залога си и да изтеглите сума, по-ниска от вложената. Betfair автоматично ще пресметне сумата за Cash Out според моментния резултат и възможното развитие в хода на срещата. Така ще се подсигурите за да не загубите цялата вложена сума. Можете да проверите дали опцията е налична за конкретна среща в електронния Ви фиш.

Раздел ACCA EDGE

От Betfair, сред създадените възможности за своите потребители е и ACCA EDGE. Реализира се, когато играете в три или повече срещи със залог. И ако една от срещите Ви е губеща, букмейкърът ще осигури връщане на залога. Това е начина, чрез който можете да вземете висока печалба от 3 залога, но същевременно да играете на сигурно в случай, че една от срещите Ви не се развие във Ваша полза. Тази възможност е налична в „Спортни залози“, като може да залагате и на срещи, които се предавар на живо.

Как може да теглите и депозирате в Betfair

От онлайн платформата потребителите имат не една от възможностите за депозиране и теглене на суми.

При извършване на банков трансфер, минималната сума за депозит е 15 евро, а максималната – 50 000 евро.

При теглене на сума има комисионна в размер на 5 евро.

Може да депозирате с кредитна/дебитна карта – минималният депозит е от 6 евро и комисионна от 1,5%.

При депозиране на сума със Skrill Moneybookers единствено трябва да съобразите депозитът да е над 10 евро.

Мобилна версия и апликации в Betfair

Betfair е предлага удобството за всички, които да правят залозите си през мобилно устройство. Букмейкърът е от първите, които създадоха мобилно приложение за залози. Независимо дали устройството Ви е базирано на iOS, Android или Windows, след като влезнете в магазина за приложения и го потърсите ще видите че можете да го изтеглите безплатно. Може да влезете в сайта и чрез браузъра на мобилното си устройство и ще бъдете насочени към мобилната версия, която е с адаптивен дизайн. Всички функции достъпни в настолната версия на Betfair ще ги срещнете и в мобилната версия и в апликацията.

Афилейт програмата на букмейкъра

За да се включите в партньорската програмата и да сте партньор с водещ световен букмейкър, трябва да попълните формата за кандидатстване и да изброите начините, по които смятате да рекламирате Betfair. Това е особено добра възможност за тези, които имат собствени сайтове. Ако сте одобрени ще имате достъп до множество рекламни банери и текстове, които да използвате за промотиране на сайта. Betfair ще Ви даде уникален код, който да използвате при банерите, за да брои колко са се регистрирали чрез Вас. 30% от това, което са изиграли регистрираните чрез Вас посетители – това получавате под формата на първоначална комисионна.

Грижа за клиентите и как да се свържете при възникнали въпроси

Betfair ще Ви предложат едно от най-добрите обслужвания на клиенти в страната ни. При въпроси винаги може да погледнете в секцията „Задавани въпроси“ и да видите отговора мигновено, а ако не го намерите „помощния център“ се намира в лявата част на сайт (до логото). Възможността да свържете с екипа на Betfair по телефон, имейл или чат на живо е оценявана от клиентите. За помощния център са само положителни отзиви – за бързо и ясно отговаряне на всеки един зададен въпрос.

Списък с контакти:

 

Оценка и заключение за Betfair

Betfair е любим на милиони играчи по света. Това не е случайно. Онлайн платформата им предоставя водещата спортна борса в света, също и екстрите предлагани от нея са наистина много. Голямата част от събитията имат активна опцията “Cash Out”, с която да спрете залога си за да не загубите. Price Rush е следващото уникално предложение, което дава възможност да увеличите коефициента си за дадена среща, през спортната борса. Добрите първоначални бонуси до 100 евро за всеки новорегистриран играч, и поощрителните 20 евро, за тези които стартират в спортната борса. Betfair ще Ви предложат уникалната възможност за ACCA EDGE, с която можете да заложите на 3 срещи и при това една от трите да е губеща да Ви се върне залога обратно. Букмейкъра ще ви предложи едно от най-добрите в света обслужвания – именно поради бързия и ясен отговор, който получавате от екипа им.