Кратка история за Betfair mobile

Betfair са известни като притежатели на най-голямата онлайн спортна борса в световен мащаб. Компанията е изключително модерна, разработваща непрестанно нови функции на сайта си за удобството на потребителите. Betfair заслужено е лицензиран букмейкър за онлайн залози в България. Именно това Ви позволява да можете да използвате платформата директно от официалния сайт на компанията. Предпочитащите мобилни устройства са облагодетелствани, защото букмейкърът е разработил мобилна версия на сайта си, както и мобилни апликации за всяка една масово използвана операционна система. Всичко това Ви позволява да залагате без значение къде се намирате – в бар, вкъщи, на път и т.н.

Предлага ли мобилна апликация за Андоид Betfair

За използващите Android, Betfair специално предлага приложение, чрез което имате достъп до функциите на платформата. С тази апликация Вие залагате на предстоящи събития и такива, които се излъчват на живо. Букито предлага опциите за депозиране и теглите средства и в апликацията си, също и Ви дава шанса да следите изменящите се коефициенти и да се информирате за прогнози и статистика за актуалните мачове.

Мобилна версия на Betfair за раздел футбол

Поради ограничението за приложенията, които подтикват към хазарта, приложението за Андроид не може да се изтегли директно от Google Play Store, но ако искате да го имате може да влезете в сайта на Betfair и да си го изтеглите директно от букмейкъра. Мобилната апликация за Android, която е достъпна в Google Store е много ограничена и дава възможност само за разглеждане на събитията.

Как да инсталирате:

Направете си регистрация в платформата.

Разрешете на устройството си да инсталира приложения от неизвестни източници >> За тази цел променете настройките на устройството си. В менюто „Защита“ сложете отметка на „Неизвестни източници“.

Влезте в сайта на Betfair и изтеглете приложението за Android.

Предлага ли се мобилна апликация за iOS

Ако сте притежател на iPhone или iPad устройство, то може да се възползвате от мобилната апликация на Betfair за iOS базирани устройства. Приложението е с лесен за използване и навигиране интерфейс. През него можете да залагате на всички налични избрани от Вас срещи, да депозирате и теглите суми, да следите актуалната информация за събитията. Мобилната апликация е достъпна за изтегляне директно от App Store.

Инструкции за инсталация:

Ако нямате регистрация, трябва да създадете такава.

Влизате в App Store и изтегляте приложението.

Логнете се с потребителското си име и парола в системата.

Навигация и дизайн на мобилната версия на сайта

Онлайн платформата може да се похвали, че е сред най-удобните и с улеснен достъп мобилни версии на пазара. Мобилната версия е разделена на 5 секции – начална страница, меню, кеш аут, футбол и тенис. С влезнето в сайта Ви се зарежда първо началната страница. Тя изглежда ето така:

Мобилна апликация Betfair

Най-горе в дясно е бутонът за вход в системата, а от дясно до него е Вашия електронен фиш. Под него може да изберете сред най-играните събития – футбол, конни надбягвания, баскетбол и др.

В централната част на началната страница ще видите менюто с разделите „Акценти“, „На живо“ и „Следващи надбягвания“.

Секция „Акценти“- тук ще да видите най-обсъжданите и очаквани срещи. Секция „На живо“ – предлага залози на живо, може да прегледате всички налични събития с опция за залог на живо.

Секция „Следващи надбягвания“ е специализиран раздел за конни надбягвания.

Най-долу имате опциите да отворите някоя от другите страници на мобилната версия като „Меню“, „Кеш Аут“ и др.

Опции за залози в Betfair mobile

Мобилната версия на сайта Ви предлага ред възможности: да направите залог за предстоящ мач; да прочетете статистика за минали срещи и коментари и да участвате дори със залог на живо. Опциите за залог, които са валидни си, заслужават да им бъде обърнато по-специално внимание – може да заложите на брой голове, на точен резултат, картони и много други. Най-голямата спортна борса тази на Betfair. И тя Ви предоставя шанса да използвате уникалната опция Price Rush. Тази функция работи за Вас като завишава значително коефициентите чрез спортната борса, а вече е налична и за мобилни залози. Също така през мобилното си устройство можете да упражните в стратегията си опцията Кеш Аут. Тя също се предоставя и за мобилните устройства.

Съществува ли разлика между апликацията и мобилната версия?

Отговорът на този въпрос е , че по-скоро разлика между двата варианта няма. Мобилната версия е достъпна ако желаете да използвате за вход браузъра на устройството си, а мобилната апликация можете да я изтеглите напълно безплатно от сайта или App Store и да влизате в сайта благодарение на само един клик. Дизайнът и структурата и на двата варианта са идентични, а функциите им са 100% еднакви и в двата случая.

Бонуси през мобилни устройства за залагащите

Има много различни налични бонуси за мобилни устройства, които са достъпни и за настолната версия.

В това число:

  • 100% бонус след първия Ви Кеш Аут.
  • При първи депозит може да получите до 100 евро бонус за спортни залози
  • За играчи в казиното има оферти със стойност до 500 евро.
  • 25 евро бонус за футболни срещи , когато комбинирате 4 срещи
  • 25 евро бонус за комбинации трябва да заложите на 5 срещи с точен резултат и ако познаете 4 от тях-печелите.

Разплащателни методи през мобилния Betfair

Да извършите транзакция през мобилно устройство не е никакъв проблем. Популярните методи за разплащане ще ги срещнете и тук – а именно дебитни и кредитни карти, банкови транзакции. Може да използвате и електронни портфейли като тези на Netteler, Skrill, PaySafe и др. За да направите трансфер трябва да изберете метод на плащане и да въведете коректно изискваните данни. След това натискате бутона „Депозит“ или бутона „Теглене“. Обърнете внимание на минималния и максималния лимит.

Заключение и оценка за Betfair mobile

За да имате винаги възможност да достъпите сайта, Betfair Ви дава удобна мобилна версия и апликация. Мобилната версия е една от най-добрите предлагани на пазара, поради семплата си и функционална структура. Мобилнито приложение е достъпно и за Android и за iOS базирани устройства. Когато искате да направите залог през мобилното си устройство, Вие не се ограничавате до няколко опции за залога или спорта, а за Вас са налични абсолютно всички функции на сайта. Price Rush е функцията, която е свързана със спортна борса на Betfair и също можете да я използвате през смартфона или таблета си. Букмейкърът е лицензиран на българския пазар и не е нужно да търсите и да влизате през алтернативни линкове. По този начин сте сигурни за защитата на данните Ви. Системата се треми максимално бързо да обработи информацията за разплащанията при всички видове разплащателни операции.