Въведение в Bet365 mobile

Bet365, предоставя на всички свои клиенти, удобството да залагат от своите мобилни устройства. Не е от значение дали от мобилен телефон или таблет. Вие имате възможността да залагате по всяко време и навсякъде. Bet365 е създал една от най-удобните на пазара и напълно безплатна мобилна версия на своята платформа. В нея ще намерите всичко, до което обикновено имате достъп чрез десктоп версията на сайта. Можете да залагате на всички събития преди да започнат, както и на събития, за които се прeдлагат залози на живо. Функцията livestream, чрез която може да се възползвате от шанса да гледате събития с картина на живо директно от вашето мобилно устройство е в списъка с предлаганите опции. Възможностите за достъп до мобилната версия на Bet365 са главно 2: чрез директен достъп през браузъра на устройството Ви до сайта bet365.com или като свалите апликацията на букмейкъра за операционните системи Android, iOS и Windows Phone.

 

Нужни са Ви само акаунт в системата и интернет връзка за да правите своите залози в Бет365.

Bet365 мобилна апликация за Android

Бет365 предлага мобилно приложение за устройства с операционната система Android. Има една подробноста-приложението на компанията не е достъпно през характерния за Android Google Play store. За да изтеглите приложението трябва да отворите мобилната версия на Бет365 през браузъра на вашето устройство. След това отидете в долната част на началната страница, където ще видите бутона „Виж всички апликации на Bet365”.

Мобилна апликация за Андроид на букмейкъра Bet365

След избора на тази опция, ще бъдете пренасочени към нова страница, от която ще имате възможност да изтеглите и инсталирате приложението на Android.

Важното е, че преди да го инсталирате, ще трябва да сте разрешили инсталирането на приложения от неизвестни външни източници през вашите настройки на устройството.

Мобилно приложение за Андроид на онлайн букмейкъра Bet365

Ето как да свалите и инсталирате апликацията за Андроид (стъпки):

Влезте в мобилния сайт на Bet365 ;

Отворете “Настройки“ > “Защита” и поставяте накрая отметка на “Неизвестни източници”.

Мобилна апликация за Android на bet365 - настройки за защита

Така успешно ще свалите, а след това и инсталирате на мобилното си устройство апликацията. След като сте го инсталирали ще можете да се насладите на всичките предлагани функции за мобилните устройства.

Bet365 мобилна апликация за iOS

Ако сте притежател на устройство, работещо под iOS ще можете да изтеглите безплатно приложението на Бет365. За тази цел ще трябва да го намерите в App Store или да влезете в сайта на Бет365 през браузъра на вашето устройство, да навигирате до долната част на начална страница и да изберете бутона „Виж всички Приложения на Bet365”. След това ще ви се отвори страница, от която да изтеглите приложението. Към момента за България апликацията е напълно достъпна и всеки може да се възползва от нея.

Следвайте тези стъпки, за да свалите и инсталирате приложението за Iphone или Ipad:

Регистрирайте се, за да използвате апликацията ;

Отидете в iTunes директно от иконката отдолу:

Мобилна апликация за iOS на bet365

Свалете и инсталирайте апликация на вашето iOS устройство.

Дизайн и структура на Bet365 mobile

Мобилната версия на Bet365 предлага лесен за използване дизайн. Той e структуриран по начин, по който имате много бърз достъп до всички функции на сайта. Мобилния Bet365 през мобилната версия през браузъра и тази на мобилните апликации изглеждат идентично. На началната страница ще видите едно основно меню. То Ви предлага бърз достъп до различните спортове и също така Ви позволява да разгледате събитията в момента, на които букмейкърът предлага залози. В горния десен ъгъл е бутона, чрез който можете да се логнете в системата на Bet365. В центъра на екрана се намират бутона за създаване на акаунт – “Нов Клиент” и бутона “На Живо”, през който можете да видите всички събития на живо. Сменята различните спортове с плъзгане на екрана съответно на ляво/дясно. Разглеждате бързи връзки с плъзгане надолу/нагоре по началната страница. В горния ляв ъгъл се намира основното меню на мобилната версия.

Навигация в мобилния Efbet - спорни залози онлайн

През това меню на мобилния Bet365, което се достъпва през бутона “A-Z”, ще видите всички спортове поотделно от секция Спорт, също и да видите какви събития предстоят в програмата на букмейкъра. Ако желаете да разгледате различни предлагани оферти изберете секцията “Оферти”. Върнете се към началото с натискане на иконката на Bet365, която се намира се в горната, централна част на екрана. В най-долната част на мобилен Bet365 ще намерите линкове към условията, правилата и контактите с букмейкърската компания, както и друга полезна информация.

Мобилен дизайн на сайта на Bet365

Какви залози се предлагат през мобилния Бет365

Клиентите на Bet365, които залагат през мобилната версия или апликация на компанията, могат да се възползват от всички възможни пазари на различните спортове, които са предлагани от букмейкъра. Събитията, които се предлагат за десктоп версията на сайта, са достъпни и през мобилните версии. През мобилния Bet365 залагате преди събитие, разглеждате предстоящи събития за конкретен спорт или първенства. Можете да се възползвате от всички опции за залози. За футбол – голове в мача, залози за първото полувреме, различни специални залози и много други. Освен това и мобилните версии дават въможността да залагате и На Живо. След като сте избрали на какво ще залагате, във вашият Фиш направите залога си. През мобилната версия и апликациите на Bet365 залагането в този букмейкър става много лесно и удобно, единственото необходимо Ви е интернет връзка.

Мобилната версия и апликации на Бет365

И в двата случад дизайна, структурата и възможностите са еднакви. За мобилната версия трябва да отворите браузъра на устройството си и от там самия сайт на Bet365, докато ако прецените, че да използвате приложението е по-добре за Вас трябва да го свалите и инсталирате. Разлика във функционалността мобилната версия и апликациите няма.

Начален Мобилен бонус при регистрация

В Bet365 бонуси за използването на мобилни устройства няма. Компанията компенсира това като предлага различни бонус оферти, от които може да се възползвате при регистрацията си. Те не са особени, защото са активни и за регистрация през десктоп версията на сайта. При регистрация имате шанса да се възползвате от 100% бонус, който е в размер до 100 лв. за първия Ви депозит. Условията и информацията за бонуса ще видите в главното ни ревю за букмейкъра.

Разплащателни методи през мобилната версия

Bet365 предлагат много различни методи за депозити и тегления на средства от и към сметка, чрез мобилните устройства. Включително методи на разплащания с дебитни или кредитни карти, различни електронни портфейли, банков трансфер и други. За да изберете метод на плащане: Изберете раздел „Депозит” от менюто, което ще видите след логването в системата.

Избирате метода, който желаете и въвеждате нужната информация, която Bet365 изисква.

Готови сте да депозирате или теглите средства.

Методи за разплащания в мобилната версия на bet365

Различните методи на плащания, които са актуални към момента

Мнение и оценка за Bet365 mobile

Бъдете сигурни в това, че мобилната версия на един от най-големите и предпочитани букмейкъри – именно Бет365 е много удобна и лесна за използване. Функциите от настолената версия при bet365.com са напълно същите и през мобилната такава и в приложенията на компанията. Те са напълно еднакви за различните устройства. С тези предоставени Ви възможности можете да залагате бързо и лесно от всяко място. Единствено необходимото нещо е да имате достъп до интернет. Останалото е в ръцете Ви. Мобилния Бет365 е уникална възможност, чрез която да правите залозите си от вашето устройство. Компанията заслужава отлична оценка след ревютата, за всичко това, което ни предлага и неговото високо качество. Мобилната версия и апликациите са лесни и разбираеми за използване от всеки желаещ да стане клиент на Бет365, който възнамерява да използва мобилното си устройство.